Loading the content...
Навигация
Account

Промоции

Промоция за Цветница и Великден

Промоция за Цветница и Великден от -10%

Пред прага сме на светлите празници Цветница и Великден, които носят послания за доброта, светлина и надежда. За всички, които очакват и почитат тайнството на тези съкровени празници, SPACE for ART предлага специална промоция от -10% за всички картини от категория „Цветя”.

Read More
Промоция за големи картини

Промоция за големи картини -20%

Ако сте заставали пред голяма картина, със сигурност сте изпитвали и вълнение, и почуда, и тихо снижаване пред нейното въздействие. А едно изненадващо „Ах!” се е отронвало някъде дълбоко във Вас, опитвайки се да разберете от какво сте така смаяни. С какво привличат големите формати?

Read More
Промоция за Първа Пролет

Промоция за първа пролет от -10%

Скоро ще прекрачим в пролетта, която носи магията на любовта, топлото слънце и красивите мисли. За всички, които очакват вълшебствата на този невероятно цветен сезон, SPACE for ART с много усмивки предлага специална промоция от -10% за всички картини от категория „Цветя”.

Read More
Промоция за ваучери

Промоция за ваучери от -10%

Често изборът на подходящ подарък е мисия невъзможна. Колебаете се между различни варианти и не знаете как да разрешите тази дилема. Ако сте изпаднали в такава ситуация, ние Ви предлагаме едно уникално решение – Подарете ваучер за картина! Този запомнящ се подарък ще зарадва Вашите любими хора.

Read More
Промоция за 8 март

Промоция за 8 март от -10%

Наближава празника на вечното и красиво вдъхновение на живота – Жената! За обичаните от Вас майки, съпруги, дъщери и приятелки, SPACE for ART с голямо удоволствие предлага специална промоция от -10% за всички картини от категории „Цветя” и „Любовни”. Подарете с много обич от красотата и очарованието на нашите картини!

Read More
Промоция за 3 март

Промоция за 3 март от -10%

Какъв по-достоен повод да заявим своята гордост, че сме българи от Националния празник – Денят на Освобождението на България от османско владичество. С много патриотизъм и преклонение пред величавото ни минало, SPACE for ART предлага специална промоция от -10% за всички картини от категория „България”.

Read More
Връщане в началото