Отстъпки и промоции от SPACE for ART

Отстъпки и промоции в SPACE for ART

Безплатна доставка до офис на куриер

Доставката на всички картини от каталога на SPACE for ART в рамките на територията на България е безплатна до офис на куриерите Еконт и Спиди!

Периодични промоции

Периодично правим отстъпки от цената на някои картини или на цели категории с картини в SPACE for ART. Особено атрактивни са специалните промоции, които правим в навечерието на национални и църковни празници, именни дни и други важни събития.

Периодично правим отстъпки от цената на ваучери за подарък на картина. Често изборът на подходящ подарък е мисия невъзможна. Колебаете се между различни варианти и не знаете как да разрешите тази дилема. Ако сте изпаднали в такава ситуация, ние Ви предлагаме едно уникално решение – Подарете ваучер за картина! Този запомнящ се подарък ще зарадва Вашите любими хора. Така те сами ще изберат картината, която отговаря на техния вкус, желание и интериор. Ваучерите, които предлагаме важат за всички картини от каталога.

За да бъдете винаги добре информирани и за Ваше улеснение, можете да се абонирате за нашия бюлетин. Така ще сте сигурни, че новините и ексклузивните ни оферти ще стигнат до Вас навреме, за да можете да се възползвате от тях. Периодично ще получавате известия за всички новости, ценови промени, отстъпки и промоции. Алтернативен начин е да харесате и нашата Facebook страница.

Индивидуални отстъпка от -10% и -20%

Отстъпката от -10% е безсрочна и се отнася за регистриран потребител. Прави се след сумарното достигане на сумата от 300 лева от всички направени поръчки. Насочена е към нашите постоянни клиенти, към които ние се отнасяме с повишено внимание. Отстъпката важи за всички картини в каталога на SPACE for ART.

Отстъпката от -20% е безсрочна и се отнася за регистриран потребител. Получава се след сумарното достигане на сумата от 1600 лева от всички направени поръчки. Насочена е към нашите корпоративни клиенти, към които ние се отнасяме с повишено внимание. Отстъпката важи за всички картини в каталога на SPACE for ART.

Промоция за картини голям формат от -20%

За всички, които търсят и намират уют в големите неща, SPACE for ART предлага специална промоция сумарно от –20% за картини с размери по-големи от от 218 / 140 см.

  • От първите -10% се възползвате още при избора на впечатляващия размер за новата Ви картина. Това е нашето поощрение за проявената смелост!
  • Вторите -10% получавате при калкулиране на стойността на картината от  индивидуалната отстъпка -10% за регистриран потребител, сумарно надхвърлил сумата от 300 лева. Това е нашето признание към Вас, че сме от един отбор. Отборът на тези, които вярват в големите неща!

Талон за изпратена снимка

Талон за отстъпка от 5 лева получавате след изпращането на снимки с визуализация на картина в реална среда, закупена от нашия онлайн магазин. Изпратената от Вас снимка ще бъде публикувана в нашата галерия, както и в нашата Facebook страница.

  • Талонът е за еднократно ползване.
  •  Талонът може да се използва при следваща покупка от магазина.
  • Талонът е безсрочен.
  • Талонът съдържа уникален код.
  • Талонът се получава само по електронен път.

_______________________________

logo_space4art-paintings

SPACE for ART
МАГАЗИН ЗА КАРТИНИ
от каталог и по Ваша идея
Красивите цветни декорации, които допълват излъчването на Вашия дом, офис, придават им повече свежест, настроение и индивидуалност!