Монтаж-на-картина

Да монтирате картина е лесно и безпроблемно!

За монтаж на картината не е нужно нищо повече от най-древните и традиционни пособия – чук и пирон (ако сте на бетон можете да ползвате дюбел или стоманен пирон). Картините са изключително леки (тежестта им варира в зависимост от размера, между 1 и 3 килограма). Не се изисква специален крепежен елемент. Преценете подходящото място за Вашата нова картина. Отбележете го, прицелете се с пирона и много внимавайте при удара с чука да не си уцелите пръста ?

… а сега малко по-сериозно … Прочетете долния текст

Инструкции за монтаж

Разопаковайте внимателно получения пакет! Не използвайте остри инструменти, които могат да наранят продукта! В пакета ще намерите:

  1. КАРТИНАТА
  2. Отпечатан екземпляр на заявката
  3. Инструкции за монтаж
  4. Шаблон за монтаж (за картини от 3, 4 и 5 части)
  5. … и някои глезотии …

Ако картината е единична, следвайте горните весели инструкции и се забавлявайте.

Ако сте закупили картина от няколко части, първо си направете кафе 😉 Отпуснете се и много внимателно и бавно, ама много внимателно прочетете инструкциите за монтаж. По разсъждавайте няколко минути с кафето в ръка преди да пристъпите към самия монтаж. Добре е да се въоръжите с молив, рулетка и нивелир. Направете малко изчисления! Използвайте приложения към доставката  шаблон. Това ще ви спести доста главоболия и излишни дупки.

Останалото е лесно. Избирате подходящо място и монтирате новото си бижу!

Нашето желание е да се забавлявате, без да огорчавате прекрасното чувство на удоволствие от покупката, която сте направили.

Ако имате проблем, вдигате телефона и набирате 088 7469044 или 088 7469043. Ние сме насреща. Ако вдигне колежката – поговорете си малко, и после попитайте за някой от колегите 🙂 Разгледате статията Модели и размери на предлаганите картини откъдето можете да изтеглите инструкции за МОНТАЖ за всеки един от предлаганите размери.

Задължително запазете всички документи от доставката!

И на последно място, не забравяйте да снимате крайния резултат. И ако искате да се похвалите, изпратете ни снимката. Ние ще я публикуваме в нашата ГАЛЕРИЯ на любимите ни клиенти. И разбира се, споделете я в Google+ и Facebook!

Ако четете тези редове след като сте си купили картина, БЛАГОДАРИМ ВИ за доверието! Радваме се, че сте внесли в своя живот частица от нашето виждане за красота и декорация. Ако не сте направили все още своя избор, помислете дали красотата е част от Вашата страст.

Грабнете картина за себе си или я подарете на любим човек!

_______________________________

logo_space4art-paintings

SPACE for ART
МАГАЗИН ЗА КАРТИНИ
от каталог и по Ваша идея
Красивите цветни декорации, които допълват излъчването на Вашия дом, офис, придават им повече свежест, настроение и индивидуалност!