Спринт

Спринт

Наличност: Изработва се специално за Вас

Код: HS-004

Бърз преглед

Картината се изработва в модел от 1 част.
Предлага се в няколко варианта с различни размера.
Моля, изберете опция за модел и вариант:

Изчистване
ТаговеСпортХоби
Категории :Хоби, Спорт

канава опъната на рамкаСпринт

Картина с шпайкове за спринт от 1 част, печатана на канава. Наричат леката атлетика Царицата на спортовете. Без колебания може да се каже, че това е един от най-вълнуващите и завладяващи спортове в света, а една от най-впечатляващите и зрелищни дисциплини е динамичният спринт. Леката атлетика е основна олимпийска дисциплина и е включена в програмата на летните олимпийски през 1896 година. Името ѝ идва от гръцката дума „athlon“, която означава „състезание“. А сега за онези важни неща, без които нито един атлет не може – шпайковете. Лекоатлетическите шпайкове са специални обувки с метални, керамични или пластмасови шипове в долната си част, предназначени да подобрят сцеплението и да сведат до минимум вероятността от подхлъзване. За спортистите най-важното е те да са удобни. В последните години обаче дизайнът на спортните стоки се развива мълниеносно и в момента елитните атлети могат да си позволят впечатляващи модели шпайкове. Сред най-интересните и най-показвани са златните шпайкове на тройния олимпийски шампион и троен световен рекордьор Юсейн Болт.
Продуктът се изработва след направена поръчка. Срокът за изработка и доставка е от 3 до 7 работни дни.
Картината се отпечатва върху висококачествена 100% памучна канава със съвременна технология на еко-солвентен принтер. Специфичната структура на канавата придава обемност на изображението, плътна и богата цветност.
Канавата се опъва ръчно около подрамка, като изображението покрива и страничния ръб на подрамката. Така може и да нямате нужда от допълнителна външна рамка.
Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.
# Монтаж на картина
# Разгледайте всички МОДЕЛИ и РАЗМЕРИ на картините

Допълнителна информация

Материал

канава 370 гр/кв.м | 100% памук

Разстояние

размер на разстоянието между частите – 2 см

Подрамка

дебелина на профила 20 мм | материал алуминий

Отклонение

максимално допустимо отклонение от общия размер на картината ±0,5%

� Картината може да бъде изработена и в модел и размер, различен от предложените. Моля, направете запитване за уточняване на Вашето конкретно желание.
� Изпълняваме и индивидуални заявки на нашите клиенти, които са с параметри различни от предлаганите в сайта. Моля, свържете се с нас, за да Ви предложим проект.
� Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.

Изпратете ни и-мейл

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Робот ли сте ?Свържете се с нас087 8469042 - за контакти в делничен ден
087 8469044 - за контакти в празничен ден


SPACE for ART
МАГАЗИН ЗА КАРТИНИ
от каталог и по Ваша идея.
Красивите цветни декорации, които допълват излъчването на Вашия дом, офис, придават им повече свежест, настроение и индивидуалност!