Мохамед Али

Мохамед Али

Наличност: Изработва се специално за Вас

Код: HS-006

Бърз преглед

Картината се изработва в модел от 1 част.
Предлага се в няколко варианта с различни размера.
Моля, изберете опция за модел и вариант:

Изчистване
ТаговеСпортХоби
Категории :Хоби, Спорт

канава опъната на рамкаМохамед Али

Картина с боксовата легенда Мохамед Али от 1 част, печатана на канава. Каквото и да се говори за краля на бокса Мохамед Али, едно е сигурно – той е  изключителна фигура в света на спорта. Касиус Клей, както е истинското му име, е роден през 1942 година в Луивил, щата Кентъки. Започва да се занимава с бокс на 12-годишна възраст. Извоювал сто победи като аматьор, през 1960 година става професионален боксьор. През 1964 година за първи път играе в мач за световната титла в тежка категория и печели след шест рунда. През следващите години Мохамед Али е лидер в спорта. Прекратява изявите си на ринга малко преди да навърши 40 години, а през 1984 година заболява от коварната Паркинсонова болест. Този велик спортист има невероятни успехи. Но той притежава и нещо друго, също толкова ценно – житейска мъдрост. Ето какво казва този велик мъж: Аз тичам през трудния път, много преди да започна да танцувам с лека стъпка под светлината на прожекторите. Мразех всяка минута на обучение и тренировки, но си казвах: „Не се отказвай. Страдай сега и живей останалата част от живота си като шампион”.
Продуктът се изработва след направена поръчка. Срокът за изработка и доставка е от 3 до 7 работни дни.
Картината се отпечатва върху висококачествена 100% памучна канава със съвременна технология на еко-солвентен принтер. Специфичната структура на канавата придава обемност на изображението, плътна и богата цветност.
Канавата се опъва ръчно около подрамка, като изображението покрива и страничния ръб на подрамката. Така може и да нямате нужда от допълнителна външна рамка.
Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.
# Монтаж на картина
# Разгледайте всички МОДЕЛИ и РАЗМЕРИ на картините

Допълнителна информация

Материал

канава 370 гр/кв.м | 100% памук

Разстояние

размер на разстоянието между частите – 2 см

Подрамка

дебелина на профила 20 мм | материал алуминий

Отклонение

максимално допустимо отклонение от общия размер на картината ±0,5%

� Картината може да бъде изработена и в модел и размер, различен от предложените. Моля, направете запитване за уточняване на Вашето конкретно желание.
� Изпълняваме и индивидуални заявки на нашите клиенти, които са с параметри различни от предлаганите в сайта. Моля, свържете се с нас, за да Ви предложим проект.
� Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.

Изпратете ни и-мейл

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Робот ли сте ?Свържете се с нас087 8469042 - за контакти в делничен ден
087 8469044 - за контакти в празничен ден


SPACE for ART
МАГАЗИН ЗА КАРТИНИ
от каталог и по Ваша идея.
Красивите цветни декорации, които допълват излъчването на Вашия дом, офис, придават им повече свежест, настроение и индивидуалност!