Морган

Морган GT

Наличност: Изработва се специално за Вас

Код: HA-005

Бърз преглед

Картината се изработва в модел от 1 и 2 части.
Предлага се в няколко варианта с различни размера.
Моля, изберете опция за модел и вариант:

Изчистване

канава опъната на рамкаМорган GT

Картина с тузарския автомобил Mорган GT от 1 и 2 части, печатана на канава. Основана през 1909 година, компанията „Mорган” постига известност и слава по целия свят поради това, че съчетава по уникален начин изключителна харизма, висококачествени материали и прецизна, майсторска изработка. Компанията се развива и усъвършенства повече от век, за да се превърне в истинска икона, във фаворит на автомобилната индустрия и в чист синоним на съвършенство, вдъхновение, ексклузивност и силни усещания. И до днес „Морган“ произвежда модели в малки серии, като всички те се изработват на ръка. Годишно 164 души произвеждат по около 500 автомобила. Най-уникалното е, че автомобилите им и до днес запазват класическия си дизайн, чиито линии не се променят особено много от няколко десетилетия насам. Вижте този Морган GT от картината – каква мощ, съвършенство, изящество, достолепност и блясък има във всеки детайл. Автомобил мечта!
Продуктът се изработва след направена поръчка. Срокът за изработка и доставка е от 3 до 7 работни дни.
Картината се отпечатва върху висококачествена 100% памучна канава със съвременна технология на еко-солвентен принтер. Специфичната структура на канавата придава обемност на изображението, плътна и богата цветност.
Канавата се опъва ръчно около подрамка, като изображението покрива и страничния ръб на подрамката. Така може и да нямате нужда от допълнителна външна рамка.
Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.
# Монтаж на картина
# Разгледайте всички МОДЕЛИ и РАЗМЕРИ на картините

Допълнителна информация

Материал

канава 370 гр/кв.м | 100% памук

Разстояние

размер на разстоянието между частите – 2 см

Подрамка

дебелина на профила 20 мм | материал алуминий

Отклонение

максимално допустимо отклонение от общия размер на картината ±0,5%

� Картината може да бъде изработена и в модел и размер, различен от предложените. Моля, направете запитване за уточняване на Вашето конкретно желание.
� Изпълняваме и индивидуални заявки на нашите клиенти, които са с параметри различни от предлаганите в сайта. Моля, свържете се с нас, за да Ви предложим проект.
� Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.

Изпратете ни и-мейл

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Робот ли сте ?Свържете се с нас087 8469042 - за контакти в делничен ден
087 8469044 - за контакти в празничен ден


SPACE for ART
МАГАЗИН ЗА КАРТИНИ
от каталог и по Ваша идея.
Красивите цветни декорации, които допълват излъчването на Вашия дом, офис, придават им повече свежест, настроение и индивидуалност!