Колоездене

Колоездене

Наличност: Изработва се специално за Вас

Код: HS-012

Бърз преглед

Картината се изработва в модел от 1 и 2 части.
Предлага се в няколко варианта с различни размера.
Моля, изберете опция за модел и вариант:

Изчистване
ТаговеСпортХоби
Категории :Хоби, Спорт

канава опъната на рамкаКолоездене

Картина със състезател по колоездене от 1 и 2 части, печатана на канава. За повечето от нас колоезденето е един приятен и забавен начин за отмора, за прекарване на времето сред природата, а все по-често и за придвижване до работа. Знаете ли, че в света има около един милиард велосипеди, а колоезденето изгаря 600 калории на час? Историята с появата на велосипеда се крие далеч преди новата ера. Първото състезание по колоездене е проведено през 1868 годин в Париж. Най-старият клуб по колездене е в САЩ и е основан през 1891 година. Днес най-престижното състезание по колоездене за „шосейни велосипеди” е Обиколката на Франция (Тур дьо Франс). Популярни са още състезанието „Джиро“ (Обиколката на Италия) и „Вуелта“ (Обиколката на Испания). Освен това има и състезания на писта, в които участват „пистови велосипеди“.
Продуктът се изработва след направена поръчка. Срокът за изработка и доставка е от 3 до 7 работни дни.
Картината се отпечатва върху висококачествена 100% памучна канава със съвременна технология на еко-солвентен принтер. Специфичната структура на канавата придава обемност на изображението, плътна и богата цветност.
Канавата се опъва ръчно около подрамка, като изображението покрива и страничния ръб на подрамката. Така може и да нямате нужда от допълнителна външна рамка.
Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.
# Монтаж на картина
# Разгледайте всички МОДЕЛИ и РАЗМЕРИ на картините

Допълнителна информация

Материал

канава 370 гр/кв.м | 100% памук

Разстояние

размер на разстоянието между частите – 2 см

Подрамка

дебелина на профила 20 мм | материал алуминий

Отклонение

максимално допустимо отклонение от общия размер на картината ±0,5%

� Картината може да бъде изработена и в модел и размер, различен от предложените. Моля, направете запитване за уточняване на Вашето конкретно желание.
� Изпълняваме и индивидуални заявки на нашите клиенти, които са с параметри различни от предлаганите в сайта. Моля, свържете се с нас, за да Ви предложим проект.
� Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.

Изпратете ни и-мейл

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Робот ли сте ?Свържете се с нас087 8469042 - за контакти в делничен ден
087 8469044 - за контакти в празничен ден


SPACE for ART
МАГАЗИН ЗА КАРТИНИ
от каталог и по Ваша идея.
Красивите цветни декорации, които допълват излъчването на Вашия дом, офис, придават им повече свежест, настроение и индивидуалност!