Кръстникът

Кръстникът

Наличност: Изработва се специално за Вас

Код: HKi-002

Бърз преглед

Картината се изработва в модел от 3 части.
Предлага се в няколко варианта с различни размера.
Моля, изберете опция за модел и вариант:

Изчистване

канава опъната на рамкаКръстникът

Картина с Марлон Брандо и Ал Пачино от филмовия шедьовър „Кръстникът” от 3 части, печатана на канава. Филмът „Кръстникът“ е обявен за най-добрия холивудски филм на всички времена. Историята за мафиота дон Корлеоне и семейството му не спира да се гледа и до днес. Каквото и да се каже за режисьора Франсис Форд Копола, за  бестселъра на Марио Пузо, за омагьосващата игра на Марлон Брандо и Ал Пачино, ще бъде малко, слабо и недостатъчно. Но някои незабравими реплики на героите от филма, говорят сами за себе си: Дръж приятелите си близо, а враговете си още по-близо. Никога не мрази враговете си, това само пречи на преценката ти. Човек, който не прекарва време със семейството си, никога няма да бъде истински човек. Жените и децата могат да си позволят да бъдат небрежни, но не и хората. Ще му направя предложение, на което не може да ми откаже. Никога не взимай страна срещу член от семейството, никога. Опасно е да бъдеш честен човек. Властта развращава тези, които не разполагат с нея…
Продуктът се изработва след направена поръчка. Срокът за изработка и доставка е от 3 до 7 работни дни.
Картината се отпечатва върху висококачествена 100% памучна канава със съвременна технология на еко-солвентен принтер. Специфичната структура на канавата придава обемност на изображението, плътна и богата цветност.
Канавата се опъва ръчно около подрамка, като изображението покрива и страничния ръб на подрамката. Така може и да нямате нужда от допълнителна външна рамка.
Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.
# Монтаж на картина
# Разгледайте всички МОДЕЛИ и РАЗМЕРИ на картините

Допълнителна информация

Материал

канава 370 гр/кв.м | 100% памук

Разстояние

размер на разстоянието между частите – 2 см

Подрамка

дебелина на профила 20 мм | материал алуминий

Отклонение

максимално допустимо отклонение от общия размер на картината ±0,5%

� Картината може да бъде изработена и в модел и размер, различен от предложените. Моля, направете запитване за уточняване на Вашето конкретно желание.
� Изпълняваме и индивидуални заявки на нашите клиенти, които са с параметри различни от предлаганите в сайта. Моля, свържете се с нас, за да Ви предложим проект.
� Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.

Изпратете ни и-мейл

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Робот ли сте ?Свържете се с нас087 8469042 - за контакти в делничен ден
087 8469044 - за контакти в празничен ден


SPACE for ART
МАГАЗИН ЗА КАРТИНИ
от каталог и по Ваша идея.
Красивите цветни декорации, които допълват излъчването на Вашия дом, офис, придават им повече свежест, настроение и индивидуалност!