Казабланка

Казабланка

Наличност: Изработва се специално за Вас

Код: HKi-003

Бърз преглед
Научете повече за възможните размери

Картината се изработва в модел от 1 и 2 части.
Предлага се в няколко варианта с различни размера.
Моля, изберете опция за модел и вариант:

Изчистете избора

Warning

Deleting file, please wait...ТаговеКиноХоби
Категории :Хоби, Кино

канава опъната на рамкаКазабланка

Картина от популярния филм „Казабланка” с Хъмфри Богарт и Ингрид Бергман от 1 и 2 части, печатана на канава. Не е изненада, че когато стане дума за разтърсваща, любовна, филмова история, една от първите ленти, за която се сещаме е „Казабланка“. Това е наистина един от най-популярните филми в този жанр правени някога, който е вечно актуален, въпреки че е създаден преди повече от 70 години. Хубав, романтичен, класически филм с невероятната игра на великите актьори Хъмфри Богарт и Ингрид Бергман. Историята в „Казабланка“ се развива през втората световна война, където действията на враждуващите лагери се преплитат с любовните вълнения и перипети на героите. „Казабланка“ печели три „Оскара“ за най-добър филм, най-добър режисьор и най-добър сценарий през 1943 година. Не случайно попада в класацията „вечна класика“ и е сред най-любимите и популярни филми на всички времена….
Продуктът се изработва след направена поръчка. Срокът за изработка и доставка е от 3 до 7 работни дни.
Картината се отпечатва върху висококачествена 100% памучна канава със съвременна технология на еко-солвентен принтер. Специфичната структура на канавата придава обемност на изображението, плътна и богата цветност.
Канавата се опъва ръчно около подрамка, като изображението покрива и страничния ръб на подрамката. Така може и да нямате нужда от допълнителна външна рамка.
Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.
# Монтаж на картина
# Разгледайте всички МОДЕЛИ и РАЗМЕРИ на картините

Информация

Материал

канава 370 гр/кв.м | 100% памук

Разстояние

размер на разстоянието между частите – 2 см

Подрамка

дебелина на профила 20 мм | материал алуминий

Отклонение

максимално допустимо отклонение от общия размер на картината ±0,5%

� Картината може да бъде изработена и в модел и размер, различен от предложените. Моля, направете запитване за уточняване на Вашето конкретно желание.
� Изпълняваме и индивидуални заявки на нашите клиенти, които са с параметри различни от предлаганите в сайта. Моля, свържете се с нас, за да Ви предложим проект.
� Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.

Изпратете ни и-мейл

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Робот ли сте ?Свържете се с нас087 8469042 - за контакти в делничен ден
087 8469044 - за контакти в празничен ден


SPACE for ART
МАГАЗИН ЗА КАРТИНИ
от каталог и по Ваша идея.
Красивите цветни декорации, които допълват излъчването на Вашия дом, офис, придават им повече свежест, настроение и индивидуалност!