Ерик Клептън

Ерик Клептън

Наличност: Изработва се специално за Вас

Код: HM-011

Бърз преглед

Картината се изработва в модел от 1 част.
Предлага се в няколко варианта с различни размера.
Моля, изберете опция за модел и вариант:

Изчистване
Категории :Хоби, Музика

канава опъната на рамкаЕрик Клептън

Картина с лика на големия китарист Ерик Клептън от 1 част,  печатана на канава. Великият музикант Ерик Клептън е роден през 1945 година в Рипли, Великобритания. Считан е за един от най-влиятелните китаристи на всички времена. Носител е на званието „Офицер на Ордена на Британската империя”, както и на отличието „Командор на Ордена на Британската империя”. Получава прякора Slowhand („Бавната ръка“), заради навика си по време на концерт да сменя скъсана струна на китарата под съпровода на бавните ръкопляскания на публиката. Той е единственият изпълнител, който е вписван три пъти в Залата на славата на рокендрола. Ерик Клептън е нареден на второ място в класацията „100-те най-велики китаристи на всички времена“ на списание „Rolling Stone“, както и на четвърто място в класацията „50-те китаристи на всички времена“ на „Gibson“. През своята кариера Ерик Клептън е носител на 18 награди „Грами“ и награда „Брит“ за изключителен принос към музиката.
Продуктът се изработва след направена поръчка. Срокът за изработка и доставка е от 3 до 7 работни дни.
Картината се отпечатва върху висококачествена 100% памучна канава със съвременна технология на еко-солвентен принтер. Специфичната структура на канавата придава обемност на изображението, плътна и богата цветност.
Канавата се опъва ръчно около подрамка, като изображението покрива и страничния ръб на подрамката. Така може и да нямате нужда от допълнителна външна рамка.
Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.
# Монтаж на картина
# Разгледайте всички МОДЕЛИ и РАЗМЕРИ на картините

Допълнителна информация

Материал

канава 370 гр/кв.м | 100% памук

Разстояние

размер на разстоянието между частите – 2 см

Подрамка

дебелина на профила 20 мм | материал алуминий

Отклонение

максимално допустимо отклонение от общия размер на картината ±0,5%

� Картината може да бъде изработена и в модел и размер, различен от предложените. Моля, направете запитване за уточняване на Вашето конкретно желание.
� Изпълняваме и индивидуални заявки на нашите клиенти, които са с параметри различни от предлаганите в сайта. Моля, свържете се с нас, за да Ви предложим проект.
� Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.

Изпратете ни и-мейл

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Робот ли сте ?Свържете се с нас087 8469042 - за контакти в делничен ден
087 8469044 - за контакти в празничен ден


SPACE for ART
МАГАЗИН ЗА КАРТИНИ
от каталог и по Ваша идея.
Красивите цветни декорации, които допълват излъчването на Вашия дом, офис, придават им повече свежест, настроение и индивидуалност!