В пустинята

В пустинята

Наличност: Изработва се специално за Вас

Код: HA-002

Бърз преглед

Картината се изработва в модел от 1, 3 и 4 части.
Предлага се в няколко варианта с различни размера.
Моля, изберете опция за модел и вариант:

Изчистване
Категории :Хоби, Авто мото

канава опъната на рамкаВ пустинята

Картина с автомобил сред пясъците на пустинята от 1, 3 и 4 части, печатана на канава. Едно от най-зрелищните и изпълнени с много адреналин състезания за автомобили е ралито в пустинята, известно до 2009 година като „Париж-Дакар”. Най-ключовата точка от надпреварата е прекосяването на пустинята Сахара. Първото издание на най-тежкото състезание в моторните спортове се провежда през 1979 година. Идеята за организирането му е на французина Тиери Сабен. През 1977 година той се загубва в Либийската пустиня по време на рали „Абиджан – Ница“. Спасен е от бедуини. Когато се завръща във Франция решава да повтори това необикновено изживяване, като го сподели с колкото се може повече ентусиасти. Избира много интересно мото за това състезание: Предизвикателство за тези, които потеглят. Мечта за онези, които не ги последват!
Продуктът се изработва след направена поръчка. Срокът за изработка и доставка е от 3 до 7 работни дни.
Картината се отпечатва върху висококачествена 100% памучна канава със съвременна технология на еко-солвентен принтер. Специфичната структура на канавата придава обемност на изображението, плътна и богата цветност.
Канавата се опъва ръчно около подрамка, като изображението покрива и страничния ръб на подрамката. Така може и да нямате нужда от допълнителна външна рамка.
Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.
# Монтаж на картина
# Разгледайте всички МОДЕЛИ и РАЗМЕРИ на картините

Допълнителна информация

Материал

канава 370 гр/кв.м | 100% памук

Разстояние

размер на разстоянието между частите – 2 см

Подрамка

дебелина на профила 20 мм | материал алуминий

Отклонение

максимално допустимо отклонение от общия размер на картината ±0,5%

� Картината може да бъде изработена и в модел и размер, различен от предложените. Моля, направете запитване за уточняване на Вашето конкретно желание.
� Изпълняваме и индивидуални заявки на нашите клиенти, които са с параметри различни от предлаганите в сайта. Моля, свържете се с нас, за да Ви предложим проект.
� Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.

Изпратете ни и-мейл

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Робот ли сте ?Свържете се с нас087 8469042 - за контакти в делничен ден
087 8469044 - за контакти в празничен ден


SPACE for ART
МАГАЗИН ЗА КАРТИНИ
от каталог и по Ваша идея.
Красивите цветни декорации, които допълват излъчването на Вашия дом, офис, придават им повече свежест, настроение и индивидуалност!