Би Би Кинг

Би Би Кинг

Наличност: Изработва се специално за Вас

Код: HM-008

Бърз преглед

Картината се изработва в модел от 1 част.
Предлага се в няколко варианта с различни размера.
Моля, изберете опция за модел и вариант:

Изчистване
Категории :Хоби, Музика

канава опъната на рамкаБи Би Кинг

Картина с лика на легендарния музикант Би Би Кинг от 1 част, печатана на канава. Блус легендата Би Би Кинг, смятан за един от най-великите китаристи на всички времена, е роден в плантация за памук в Мисисипи. От малък Кинг е запленен от музиката, най-вече заради госпъл изпълненията по време на църковните служби, които редовно посещавал заедно със своите родители. Като радио водещ в Мемфис, той свири с китара в ефир. Постепенно популярността му нараства и Би Би Кинг е поканен да направи първия си музикален запис. Така за него се отварят вратите на шоу бизнеса. Следват записи на няколко сингъла, концерти и турнета, които го правят истинска звезда. Легендарната му китара носи името Люсил заради сбиване по време на негов концерт. Когато пламва пожар в залата, Кинг се хвърлил да спасява китарата си от пламъците и след това я кръстил на дамата, заради която всъщност започнало сбиването. Великият китарист има близо 30 студийни албума и е прекарал над 65 години на сцената. Печелил е „Грами” 15 пъти, което е рекорд за блус жанра.
Продуктът се изработва след направена поръчка. Срокът за изработка и доставка е от 3 до 7 работни дни.
Картината се отпечатва върху висококачествена 100% памучна канава със съвременна технология на еко-солвентен принтер. Специфичната структура на канавата придава обемност на изображението, плътна и богата цветност.
Канавата се опъва ръчно около подрамка, като изображението покрива и страничния ръб на подрамката. Така може и да нямате нужда от допълнителна външна рамка.
Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.
# Монтаж на картина
# Разгледайте всички МОДЕЛИ и РАЗМЕРИ на картините

Допълнителна информация

Материал

канава 370 гр/кв.м | 100% памук

Разстояние

размер на разстоянието между частите – 2 см

Подрамка

дебелина на профила 20 мм | материал алуминий

Отклонение

максимално допустимо отклонение от общия размер на картината ±0,5%

� Картината може да бъде изработена и в модел и размер, различен от предложените. Моля, направете запитване за уточняване на Вашето конкретно желание.
� Изпълняваме и индивидуални заявки на нашите клиенти, които са с параметри различни от предлаганите в сайта. Моля, свържете се с нас, за да Ви предложим проект.
� Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.

Изпратете ни и-мейл

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Робот ли сте ?Свържете се с нас087 8469042 - за контакти в делничен ден
087 8469044 - за контакти в празничен ден


SPACE for ART
МАГАЗИН ЗА КАРТИНИ
от каталог и по Ваша идея.
Красивите цветни декорации, които допълват излъчването на Вашия дом, офис, придават им повече свежест, настроение и индивидуалност!