Билярд

Билярд

Наличност: Изработва се специално за Вас

Код: HS-005

Бърз преглед

Картината се изработва в модел от 1 част.
Предлага се в няколко варианта с различни размера.
Моля, изберете опция за модел и вариант:

Изчистване
ТаговеСпортХоби
Категории :Хоби, Спорт

канава опъната на рамкаБилярд

Картина с топки за билярд от 1 част, печатана на канава. Билярдът се развива още от XV век и се счита за игра на прецизността и точните умения на играчите. Играе се с щека и 15 топки върху билярдна маса, която има шест джоба, разположени в четирите ъгъла и в средата на двете дълги страни. Целта е вкарване на топките в джобовете. Популярните версии на този спорт са с осем и с девет топки. Известни играчи са Ърл Стрикланд, Ефрен Рейес, Ралф Суке, Ронато Алкано, Дарил Пийч, Джони Арчър, Франсиско Бустаманте, Мика Имотен и други. При играта „Осма топка” се играе с 15 номерирани топки и една бяла топка, която е удрящата. Единият състезател е необходимо да разиграва топките с номера от 1 до 7 (малки), а противникът играе с топките с номера от 9 до 15 (големи). Състезателят, който пръв коректно вкара седемте топки от своята група и 8-та топка – печели гейма.
Продуктът се изработва след направена поръчка. Срокът за изработка и доставка е от 3 до 7 работни дни.
Картината се отпечатва върху висококачествена 100% памучна канава със съвременна технология на еко-солвентен принтер. Специфичната структура на канавата придава обемност на изображението, плътна и богата цветност.
Канавата се опъва ръчно около подрамка, като изображението покрива и страничния ръб на подрамката. Така може и да нямате нужда от допълнителна външна рамка.
Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.
# Монтаж на картина
# Разгледайте всички МОДЕЛИ и РАЗМЕРИ на картините

Допълнителна информация

Материал

канава 370 гр/кв.м | 100% памук

Разстояние

размер на разстоянието между частите – 2 см

Подрамка

дебелина на профила 20 мм | материал алуминий

Отклонение

максимално допустимо отклонение от общия размер на картината ±0,5%

� Картината може да бъде изработена и в модел и размер, различен от предложените. Моля, направете запитване за уточняване на Вашето конкретно желание.
� Изпълняваме и индивидуални заявки на нашите клиенти, които са с параметри различни от предлаганите в сайта. Моля, свържете се с нас, за да Ви предложим проект.
� Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.

Изпратете ни и-мейл

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Робот ли сте ?Свържете се с нас087 8469042 - за контакти в делничен ден
087 8469044 - за контакти в празничен ден


SPACE for ART
МАГАЗИН ЗА КАРТИНИ
от каталог и по Ваша идея.
Красивите цветни декорации, които допълват излъчването на Вашия дом, офис, придават им повече свежест, настроение и индивидуалност!