Замъкът Химеджи

Замъкът Химеджи

Наличност: Изработва се специално за Вас

Код: SZ-016

Бърз преглед
Научете повече за възможните размери

Картината се изработва в модел от 1, 3 и 5 части.
Предлага се в няколко варианта с различни размера.
Моля, изберете опция за модел и вариант:

Изчистете избора

Warning

Deleting file, please wait...канава опъната на рамкаЗамъкът Химеджи

Картина с величествения Замък Химеджи в Япония от 1, 3 и 5 части, печатана на канава. Замъкът Химеджи е сред 100-те най-забелижителни творения на човечеството. През 1993 година е записан в Списъка за световно наследство към Юнеско. Стройтелството на замъка е започнало в средата на XIV век, а в края му вече е полуразрушен заради водените тогава граждански войни в Япония. Възстановен е към XVI век. Замъкът Химеджи е огромен комплекс от 83 сгради, всички изработени майсторски от дърво, а най-висока сред тях е главната кула с внушителниte 45 метра. Наричат го Замъка на Бялата Чапла, заради приликата на сградите с птица с разперени криле. Основният цвят е бял и като цяло дворецът е много изящен, поради коeто го сравняват с грацията на бяла птица. Кулите са заобиколени от стотици цъфнали розови вишневи дръвчета с нежен аромат. Тук са заснети сцени от много известни филми, сред които и феноменалният „Последният самурай”.
Продуктът се изработва след направена поръчка. Срокът за изработка и доставка е от 3 до 7 работни дни.
Картината се отпечатва върху висококачествена 100% памучна канава със съвременна технология на еко-солвентен принтер. Специфичната структура на канавата придава обемност на изображението, плътна и богата цветност.
Канавата се опъва ръчно около подрамка, като изображението покрива и страничния ръб на подрамката. Така може и да нямате нужда от допълнителна външна рамка.
Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.
# Монтаж на картина
# Разгледайте всички МОДЕЛИ и РАЗМЕРИ на картините

Информация

Материал

канава 370 гр/кв.м | 100% памук

Разстояние

размер на разстоянието между частите – 2 см

Подрамка

дебелина на профила 20 мм | материал алуминий

Отклонение

максимално допустимо отклонение от общия размер на картината ±0,5%

� Картината може да бъде изработена и в модел и размер, различен от предложените. Моля, направете запитване за уточняване на Вашето конкретно желание.
� Изпълняваме и индивидуални заявки на нашите клиенти, които са с параметри различни от предлаганите в сайта. Моля, свържете се с нас, за да Ви предложим проект.
� Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.

Изпратете ни и-мейл

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Робот ли сте ?Свържете се с нас087 8469042 - за контакти в делничен ден
087 8469044 - за контакти в празничен ден


SPACE for ART
МАГАЗИН ЗА КАРТИНИ
от каталог и по Ваша идея.
Красивите цветни декорации, които допълват излъчването на Вашия дом, офис, придават им повече свежест, настроение и индивидуалност!