Синьо и жълто

Синьо и жълто

Наличност: Изработва се специално за Вас

Код: SV-012

Бърз преглед

Картината се изработва в модел от 1, 2, 3 и 4 части.
Предлага се в няколко варианта с различни размера.
Моля, изберете опция за модел и вариант:

Изчистване

канава опъната на рамкаСиньо и жълто

Картина с импресия в синьо и жълто от 1, 2, 3 и 4 части, печатана на канава. Синият и жълтият цвят се комбинират по изключително въздействащ начин. При това комбинацията е много елегантна и жизнерадостна. Интересен факт за това цветово съчетание е свързан с търг за съвременно изкуство в прочута аукционна къща в Ню Йорк. Сред най-интересните предмети на изкуството, продадени на този търга е абстрактна картина на американския художник Марк Ротко. Тази картина няма официално име, но е известна в света на изкуството като „Синьо и жълто“. Нарисувана е през 1954 година. Та, тази картина с маслени бои, с размери 242/186 сантиметра, е продадена за сумата от 46,5 млн. долара! Да, удивително колко щедри могат да бъдат някои ценители, за да дадат толкова пари за две хоризонтални цветни черти – това казваме в кръга на шегата. А обяснението на спецовете в това изкуство е следното: „Картината е забележителна в своя мащаб и майсторки подход към цвят и светлина“. Сигурно е така. Е, нашата картина няма такива „велики претенции”, но е свежа, ярка и пъстра. От нея просто извира жълта радост и синьо спокойствие!
Продуктът се изработва след направена поръчка. Срокът за изработка и доставка е от 3 до 7 работни дни.
Картината се отпечатва върху висококачествена 100% памучна канава със съвременна технология на еко-солвентен принтер. Специфичната структура на канавата придава обемност на изображението, плътна и богата цветност.
Канавата се опъва ръчно около подрамка, като изображението покрива и страничния ръб на подрамката. Така може и да нямате нужда от допълнителна външна рамка.
Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.
# Монтаж на картина
# Разгледайте всички МОДЕЛИ и РАЗМЕРИ на картините

Допълнителна информация

Материал

канава 370 гр/кв.м | 100% памук

Разстояние

размер на разстоянието между частите – 2 см

Подрамка

дебелина на профила 20 мм | материал алуминий

Отклонение

максимално допустимо отклонение от общия размер на картината ±0,5%

� Картината може да бъде изработена и в модел и размер, различен от предложените. Моля, направете запитване за уточняване на Вашето конкретно желание.
� Изпълняваме и индивидуални заявки на нашите клиенти, които са с параметри различни от предлаганите в сайта. Моля, свържете се с нас, за да Ви предложим проект.
� Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.

Изпратете ни и-мейл

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Робот ли сте ?Свържете се с нас087 8469042 - за контакти в делничен ден
087 8469044 - за контакти в празничен ден


SPACE for ART
МАГАЗИН ЗА КАРТИНИ
от каталог и по Ваша идея.
Красивите цветни декорации, които допълват излъчването на Вашия дом, офис, придават им повече свежест, настроение и индивидуалност!