Карнавал

Карнавал

Наличност: Изработва се специално за Вас

Код: SV-023

Бърз преглед

Картината се изработва в модел от 1, 3 и 4 части.
Предлага се в няколко варианта с различни размера.
Моля, изберете опция за модел и вариант:

Изчистване

канава опъната на рамкаКарнавал

Картина в пъстра цветова гама от 1, 3 и 4 части, печатана на канава. Още първият поглед към тази картина извиква представи за шумната и пъстра процесия на един карнавал. Възникването на този празник на музиката, танците, веселието и ярките костюми се свързва най-вече с отбелязването на началото на Великите пости в католическите страни. Типични са големите процесии с характерни носии, традиционни карнавални фигури и музика, карикатурни образи и др. Друга теория застъпва твърдението, че карнавалите имат за цел да прогонят злите духове. Най-известният карнавал в света е този в Рио де Жанейро. Възникнал е през  1641 година и се е превърнал в изключително колоритно и мащабно събитие. Той се провежда ежегодно в периода между 13-ти и 16-ти февруари. Карнавалът във Венеция е може би вторият най-популярен карнавал в света.  В програмата му са включени много балове, концерти, танци, паради и други интересни събития. Участниците в парада носят пищно украсени карнавални костюми и маски.
Продуктът се изработва след направена поръчка. Срокът за изработка и доставка е от 3 до 7 работни дни.
Картината се отпечатва върху висококачествена 100% памучна канава със съвременна технология на еко-солвентен принтер. Специфичната структура на канавата придава обемност на изображението, плътна и богата цветност.
Канавата се опъва ръчно около подрамка, като изображението покрива и страничния ръб на подрамката. Така може и да нямате нужда от допълнителна външна рамка.
Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.
# Монтаж на картина
# Разгледайте всички МОДЕЛИ и РАЗМЕРИ на картините

Допълнителна информация

Материал

канава 370 гр/кв.м | 100% памук

Разстояние

размер на разстоянието между частите – 2 см

Подрамка

дебелина на профила 20 мм | материал алуминий

Отклонение

максимално допустимо отклонение от общия размер на картината ±0,5%

� Картината може да бъде изработена и в модел и размер, различен от предложените. Моля, направете запитване за уточняване на Вашето конкретно желание.
� Изпълняваме и индивидуални заявки на нашите клиенти, които са с параметри различни от предлаганите в сайта. Моля, свържете се с нас, за да Ви предложим проект.
� Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.

Изпратете ни и-мейл

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Робот ли сте ?Свържете се с нас087 8469042 - за контакти в делничен ден
087 8469044 - за контакти в празничен ден


SPACE for ART
МАГАЗИН ЗА КАРТИНИ
от каталог и по Ваша идея.
Красивите цветни декорации, които допълват излъчването на Вашия дом, офис, придават им повече свежест, настроение и индивидуалност!