Дървото на живота

Дървото на живота

Наличност: Изработва се специално за Вас

Код: SV-014

Бърз преглед

Картината се изработва в модел от 1, 3 и 4 части.
Предлага се в няколко варианта с различни размера.
Моля, изберете опция за модел и вариант:

Изчистване

канава опъната на рамкаДървото на живота

Картина с дървото на живота от 1, 3 и 4 части, печатана на канава. Дървото на живота символизира могъщество, дълголетие и търпение. Като цяло чрез него се обожествява природата и се смята, че то представлява връзката между небето и земята. Християнската символика свързва с Дървото на живота и Дева Мария, която като плод дарила на света Спасителя. Отделните народи имат предпочитания към определено дърво. В Китай на почит е прасковата, символ на дълголетието и безсмъртието. В Източна Азия борът е дърво на живота. А маслиновото дърво е най-често срещаният символ на мъдростта и мира. С венци от лаврово дърво пък са били награждавани победителите. Кедърът от своя страна е символ на сила и благородство. А всички дървета, които раждат плодове, навсякъде са свещени. Традиционно дървото се отъждествява и с възкръсването, защото през есента листата му опадват, а през пролетта покълват новия живот – листата.
Продуктът се изработва след направена поръчка. Срокът за изработка и доставка е от 3 до 7 работни дни.
Картината се отпечатва върху висококачествена 100% памучна канава със съвременна технология на еко-солвентен принтер. Специфичната структура на канавата придава обемност на изображението, плътна и богата цветност.
Канавата се опъва ръчно около подрамка, като изображението покрива и страничния ръб на подрамката. Така може и да нямате нужда от допълнителна външна рамка.
Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.
# Монтаж на картина
# Разгледайте всички МОДЕЛИ и РАЗМЕРИ на картините

Допълнителна информация

Материал

канава 370 гр/кв.м | 100% памук

Разстояние

размер на разстоянието между частите – 2 см

Подрамка

дебелина на профила 20 мм | материал алуминий

Отклонение

максимално допустимо отклонение от общия размер на картината ±0,5%

� Картината може да бъде изработена и в модел и размер, различен от предложените. Моля, направете запитване за уточняване на Вашето конкретно желание.
� Изпълняваме и индивидуални заявки на нашите клиенти, които са с параметри различни от предлаганите в сайта. Моля, свържете се с нас, за да Ви предложим проект.
� Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.

Изпратете ни и-мейл

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Робот ли сте ?Свържете се с нас087 8469042 - за контакти в делничен ден
087 8469044 - за контакти в празничен ден


SPACE for ART
МАГАЗИН ЗА КАРТИНИ
от каталог и по Ваша идея.
Красивите цветни декорации, които допълват излъчването на Вашия дом, офис, придават им повече свежест, настроение и индивидуалност!