Лица

Лица

Наличност: Изработва се специално за Вас

Код: R2-006

Бърз преглед

Картината се изработва в модел от 1, 2, и 4 части.
Предлага се в няколко варианта с различни размера.
Моля, изберете опция за модел и вариант:

Изчистване

канава опъната на рамкаЛица

Картина с две лица от 1, 2, и 4 части, печатана на канава. Физиогномията е древна наука, която изучава човешкия характер според чертите на лицето. Наистина светът е голям, а в него има безброй различни лица. Учените смятат, че от първостепенно значение за определяне типа на характера са очите. Наричат ги още „огледало на душата“. Бадемите очи говорят за широта на духа. Хората с такива очи приемат околните с всичките им достойнства и недостатъци. Приближените очи издават затворен характер. Притежателите им са изключително предани, но много често се чувстват самотни. Интересен е характерът на човек с вдлъбнати очи. Отличава се с темперамент, вродена мнителност и голяма чувственост. Раздалечени очи имат тайнствените хора. Те лесно се обвързват, не държат на честта и на дадената дума. Големите и кръгли очи издават непоправимите оптимисти, които се радват на живота. С тях се общува много лесно. изводът е един – колкото лица, толкова характери.
Продуктът се изработва след направена поръчка. Срокът за изработка и доставка е от 3 до 7 работни дни.
Картината се отпечатва върху висококачествена 100% памучна канава със съвременна технология на еко-солвентен принтер. Специфичната структура на канавата придава обемност на изображението, плътна и богата цветност.
Канавата се опъва ръчно около подрамка, като изображението покрива и страничния ръб на подрамката. Така може и да нямате нужда от допълнителна външна рамка.
Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.
# Монтаж на картина
# Разгледайте всички МОДЕЛИ и РАЗМЕРИ на картините

Допълнителна информация

Материал

канава 370 гр/кв.м | 100% памук

Разстояние

размер на разстоянието между частите – 2 см

Подрамка

дебелина на профила 20 мм | материал алуминий

Отклонение

максимално допустимо отклонение от общия размер на картината ±0,5%

� Картината може да бъде изработена и в модел и размер, различен от предложените. Моля, направете запитване за уточняване на Вашето конкретно желание.
� Изпълняваме и индивидуални заявки на нашите клиенти, които са с параметри различни от предлаганите в сайта. Моля, свържете се с нас, за да Ви предложим проект.
� Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.

Изпратете ни и-мейл

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Робот ли сте ?Свържете се с нас087 8469042 - за контакти в делничен ден
087 8469044 - за контакти в празничен ден


SPACE for ART
МАГАЗИН ЗА КАРТИНИ
от каталог и по Ваша идея.
Красивите цветни декорации, които допълват излъчването на Вашия дом, офис, придават им повече свежест, настроение и индивидуалност!