Истинско кафе

Истинско кафе

Наличност: Изработва се специално за Вас

Код: RC-004

Бърз преглед

Картината се изработва в модел от 1 и 4 части.
Предлага се в няколко варианта с различни размера.
Моля, изберете опция за модел и вариант:

Изчистване

канава опъната на рамкаИстинско кафе

Картина с чаша димящо кафе от 1 и 4 части, печатана на канава. За едно истинско кафе се изискват доста усилия. Как става това? След като се съберат кафените плодове, те трябва бързо да се обработят. Има два начина за обработка – суха и мокра. Сухата обработка се нарича още „естествена“, защото при нея плодовете не се измиват. Червените плодчета се оставят на слънце за 15-20 дни. След това на ръка или с помощта на машини се сваля горната изсъхнала обвивка. Таи технология на обработване на  кафето се ползва от столетия. Мократа обработка се прилага при по-висок клас кафе. При нея веднага след брането плодовете се обелват във вода. Това е по-правилният метод за обработка, защото при него зърната не се нараняват толкова, когато се обелват. След това зърната се сортират по големина. За да бъде вкусно едно истинско кафе се изисква зърната да бъдат правилно изпечени, което си е съчетание на изкуство и наука.
Продуктът се изработва след направена поръчка. Срокът за изработка и доставка е от 3 до 7 работни дни.
Картината се отпечатва върху висококачествена 100% памучна канава със съвременна технология на еко-солвентен принтер. Специфичната структура на канавата придава обемност на изображението, плътна и богата цветност.
Канавата се опъва ръчно около подрамка, като изображението покрива и страничния ръб на подрамката. Така може и да нямате нужда от допълнителна външна рамка.
Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.
# Монтаж на картина
# Разгледайте всички МОДЕЛИ и РАЗМЕРИ на картините

Допълнителна информация

Материал

канава 370 гр/кв.м | 100% памук

Разстояние

размер на разстоянието между частите – 2 см

Подрамка

дебелина на профила 20 мм | материал алуминий

Отклонение

максимално допустимо отклонение от общия размер на картината ±0,5%

� Картината може да бъде изработена и в модел и размер, различен от предложените. Моля, направете запитване за уточняване на Вашето конкретно желание.
� Изпълняваме и индивидуални заявки на нашите клиенти, които са с параметри различни от предлаганите в сайта. Моля, свържете се с нас, за да Ви предложим проект.
� Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.

Изпратете ни и-мейл

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Робот ли сте ?Свържете се с нас087 8469042 - за контакти в делничен ден
087 8469044 - за контакти в празничен ден


SPACE for ART
МАГАЗИН ЗА КАРТИНИ
от каталог и по Ваша идея.
Красивите цветни декорации, които допълват излъчването на Вашия дом, офис, придават им повече свежест, настроение и индивидуалност!