Гербери

Гербери

Наличност: Изработва се специално за Вас

Код: PC-014

Бърз преглед

Картината се изработва в модел от 1, 4 и 5 части.
Предлага се в няколко варианта с различни размера.
Моля, изберете опция за модел и вариант:

Изчистване
Категории :Природа, Цветя

канава опъната на рамкаГербери

Картина с тъмно розови гербери от 1, 4 и 5 части, печатана на канава. Герберите са изключително елегантни и красиви цветя, които мълчаливо говорят за любов. Основното послание на гербера е невинност и скромност. А букет гербери е прекрасен подарък, когато искате да изразите уважение и признателност. Съцветието на гербера често се оприличава на слънчев диск, заобиколен от лъчи. Поради това се смята, че цветето е символ на живота и творческия плам. Благодарение на тази слънчева форма и богатото си кадифено оцветяване, герберът се е превърнал в символ на радост и щастие. В природата герберите се срещат в Южна Америка, Африка, Азия и Мадагаскар. Според древната легенда една прекрасна нимфа, която искала да избегне нежеланото внимание, се превърнала в скромно, но очарователно диво цвете – Гербер!
Продуктът се изработва след направена поръчка. Срокът за изработка и доставка е от 3 до 7 работни дни.
Картината се отпечатва върху висококачествена 100% памучна канава със съвременна технология на еко-солвентен принтер. Специфичната структура на канавата придава обемност на изображението, плътна и богата цветност.
Канавата се опъва ръчно около подрамка, като изображението покрива и страничния ръб на подрамката. Така може и да нямате нужда от допълнителна външна рамка.
Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.
# Монтаж на картина
# Разгледайте всички МОДЕЛИ и РАЗМЕРИ на картините

Допълнителна информация

Материал

канава 370 гр/кв.м | 100% памук

Разстояние

размер на разстоянието между частите – 2 см

Подрамка

дебелина на профила 20 мм | материал алуминий

Отклонение

максимално допустимо отклонение от общия размер на картината ±0,5%

� Картината може да бъде изработена и в модел и размер, различен от предложените. Моля, направете запитване за уточняване на Вашето конкретно желание.
� Изпълняваме и индивидуални заявки на нашите клиенти, които са с параметри различни от предлаганите в сайта. Моля, свържете се с нас, за да Ви предложим проект.
� Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.

Изпратете ни и-мейл

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Робот ли сте ?Свържете се с нас087 8469042 - за контакти в делничен ден
087 8469044 - за контакти в празничен ден


SPACE for ART
МАГАЗИН ЗА КАРТИНИ
от каталог и по Ваша идея.
Красивите цветни декорации, които допълват излъчването на Вашия дом, офис, придават им повече свежест, настроение и индивидуалност!