Еверест

Еверест

Наличност: Изработва се специално за Вас

Код: PPe-022

Бърз преглед

Картината се изработва в модел от 1, 3 и 5 части.
Предлага се в няколко варианта с различни размера.
Моля, изберете опция за модел и вариант:

Изчистване

канава опъната на рамкаЕверест

Картина с красив изглед към връх Еверест от 1, 3 и 5 части, печатана на канава. Еверест е най-високият от 14-те планински върхове осемхилядници на Земята. Въпреки че Хималаите са се формирали преди 60 милиона години, историята на този връх е още по-древна. Варовиковите скали и пясъчниците са били част от седиментните слоеве под морското равнище преди 450 милиона години. Тибетците го наричат Джомолунгма, което означава „Богинята – майка на света“, а непалците – Сагарматха – „Високо в небесата“. Името Еверест е дадено на върха от британски топограф, който го кръстил на Джордж Еверест, водил първия топографски екип, проучвал Хималаите. Според Китай, Еверест е висок 8 844 м, а според Непал – 8 848 м. Разликата идва от факта, че според китайците, върхът трябва да се измерва само до височината на скалите, без снега, а според непалците снегът също трябва да се включва. През 2010 г. двете държави се споразумяват официално, че височината е 8 848 м.
Продуктът се изработва след направена поръчка. Срокът за изработка и доставка е от 3 до 7 работни дни.
Картината се отпечатва върху висококачествена 100% памучна канава със съвременна технология на еко-солвентен принтер. Специфичната структура на канавата придава обемност на изображението, плътна и богата цветност.
Канавата се опъва ръчно около подрамка, като изображението покрива и страничния ръб на подрамката. Така може и да нямате нужда от допълнителна външна рамка.
Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.
# Монтаж на картина
# Разгледайте всички МОДЕЛИ и РАЗМЕРИ на картините

Допълнителна информация

Материал

канава 370 гр/кв.м | 100% памук

Разстояние

размер на разстоянието между частите – 2 см

Подрамка

дебелина на профила 20 мм | материал алуминий

Отклонение

максимално допустимо отклонение от общия размер на картината ±0,5%

� Картината може да бъде изработена и в модел и размер, различен от предложените. Моля, направете запитване за уточняване на Вашето конкретно желание.
� Изпълняваме и индивидуални заявки на нашите клиенти, които са с параметри различни от предлаганите в сайта. Моля, свържете се с нас, за да Ви предложим проект.
� Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.

Изпратете ни и-мейл

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Робот ли сте ?Свържете се с нас087 8469042 - за контакти в делничен ден
087 8469044 - за контакти в празничен ден


SPACE for ART
МАГАЗИН ЗА КАРТИНИ
от каталог и по Ваша идея.
Красивите цветни декорации, които допълват излъчването на Вашия дом, офис, придават им повече свежест, настроение и индивидуалност!