Папагал

Папагал

Наличност: Изработва се специално за Вас

Код: PPt-008

Бърз преглед
Научете повече за възможните размери

Картината се изработва в модел от 1, 2 и 3 части.
Предлага се в няколко варианта с различни размера.
Моля, изберете опция за модел и вариант:

Изчистете избора

Warning

Deleting file, please wait...Категории :Природа, Птици

канава опъната на рамкаПапагал

Картина с пъстроцветен папагал от 1, 2 и 3 части, печатана на канава. Папагалите са едни от най-красивите представители на птичия свят. Със своите изумителни цветове и невероятни способности да „говорят“, те са сред най-обичаните птици. Известни са над 300 вида папагали. Всеки папагал е по-гласовит във волиера, отколкото в затворено пространство. Смята се, че навън той се вдъхновява от природата, светлината или от други фактори. Какапо е най-високият и най-тежкият папагал в света. Неговият ръст е 60 сантиметра, а теглото му достига 4 килограма. Какапо е особен и с други черти, например не може да лети. Прави го само ако животът му е застрашен и то на не повече от около 20 метра височина. Какапо е уникален и с това, че единственият папагал, който е нощна птица.
Продуктът се изработва след направена поръчка. Срокът за изработка и доставка е от 3 до 7 работни дни.
Картината се отпечатва върху висококачествена 100% памучна канава със съвременна технология на еко-солвентен принтер. Специфичната структура на канавата придава обемност на изображението, плътна и богата цветност.
Канавата се опъва ръчно около подрамка, като изображението покрива и страничния ръб на подрамката. Така може и да нямате нужда от допълнителна външна рамка.
Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.
# Монтаж на картина
# Разгледайте всички МОДЕЛИ и РАЗМЕРИ на картините

Информация

Материал

канава 370 гр/кв.м | 100% памук

Разстояние

размер на разстоянието между частите – 2 см

Подрамка

дебелина на профила 20 мм | материал алуминий

Отклонение

максимално допустимо отклонение от общия размер на картината ±0,5%

� Картината може да бъде изработена и в модел и размер, различен от предложените. Моля, направете запитване за уточняване на Вашето конкретно желание.
� Изпълняваме и индивидуални заявки на нашите клиенти, които са с параметри различни от предлаганите в сайта. Моля, свържете се с нас, за да Ви предложим проект.
� Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.

Изпратете ни и-мейл

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Робот ли сте ?Свържете се с нас087 8469042 - за контакти в делничен ден
087 8469044 - за контакти в празничен ден


SPACE for ART
МАГАЗИН ЗА КАРТИНИ
от каталог и по Ваша идея.
Красивите цветни декорации, които допълват излъчването на Вашия дом, офис, придават им повече свежест, настроение и индивидуалност!