Костенурките Нинджа

Костенурките Нинджа

Наличност: Изработва се специално за Вас

Код: DL-002

Бърз преглед
Научете повече за възможните размери

Картината се изработва в модел от 1 част.
Предлага се в няколко варианта с различни размера.
Моля, изберете опция за модел и вариант:

Изчистете избора

Warning

Deleting file, please wait...канава опъната на рамкаКостенурките Нинджа

Картина с храбрите и забавни костенурки-герои от анимацията „Костенурките Нинджа“ от 1 част, печатана на канава. Ню Йорк се нуждае от герои. Градът е застрашен, защото Шрьодер и неговите верни нинджи от клана Фут са приклещили в желязната си хватка всички – от полицията до политиците. Костенурките Нинджа са екип от четири мутирали костенурки, тренирани от техния учител Сплинтър, за да станат нинджа воини. Те живеят в каналите на Ню Йорк, изолирани от обществото и се бият срещу дребни крадци, зли манияци и извънземни нашественици. Някога сплотеното семейство на костенурките е изправено пред изпитания. Старият плъх Сплинтер е обезпокоен от загадъчните събития, които се случват по улиците на Ню Йорк. Какво ще се случва и как ще действат костенурките нинджа?
Продуктът се изработва след направена поръчка. Срокът за изработка и доставка е от 3 до 7 работни дни.
Картината се отпечатва върху висококачествена 100% памучна канава със съвременна технология на еко-солвентен принтер. Специфичната структура на канавата придава обемност на изображението, плътна и богата цветност.
Канавата се опъва ръчно около подрамка, като изображението покрива и страничния ръб на подрамката. Така може и да нямате нужда от допълнителна външна рамка.
Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.
# Монтаж на картина
# Разгледайте всички МОДЕЛИ и РАЗМЕРИ на картините

Информация

Материал

канава 370 гр/кв.м | 100% памук

Разстояние

размер на разстоянието между частите – 2 см

Подрамка

дебелина на профила 20 мм | материал алуминий

Отклонение

максимално допустимо отклонение от общия размер на картината ±0,5%

� Картината може да бъде изработена и в модел и размер, различен от предложените. Моля, направете запитване за уточняване на Вашето конкретно желание.
� Изпълняваме и индивидуални заявки на нашите клиенти, които са с параметри различни от предлаганите в сайта. Моля, свържете се с нас, за да Ви предложим проект.
� Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.

Изпратете ни и-мейл

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Робот ли сте ?Свържете се с нас087 8469042 - за контакти в делничен ден
087 8469044 - за контакти в празничен ден


SPACE for ART
МАГАЗИН ЗА КАРТИНИ
от каталог и по Ваша идея.
Красивите цветни декорации, които допълват излъчването на Вашия дом, офис, придават им повече свежест, настроение и индивидуалност!