Весели крачета

Весели крачета

Наличност: Изработва се специално за Вас

Код: DL-009

Бърз преглед
Научете повече за възможните размери

Картината се изработва в модел от 1 и 3 части.
Предлага се в няколко варианта с различни размера.
Моля, изберете опция за модел и вариант:

Изчистете избора

Warning

Deleting file, please wait...канава опъната на рамка

Весели крачета

Картина с веселите и забавни герои от любимата micardis hctz детска анимация „Весели крачета“ от 1 и 3 части, печатана на канава. В Антарктида императорските пингвини пеят чудесно. Мамбъл обаче е единственият, който не може да пее, но може добре да танцува. Заради това е прогонен. По пътя си по безкрайните ледове той среща пет пингвина, предвождани от Рамон. Той дава кураж на Мъмбъл да развие уменията си в танците, защото има весели крачета. С времето императорското пингвинче и неговият уникален танц се превръщат в истинска мания.
Продуктът се изработва след направена поръчка. Срокът за изработка и доставка е от 3 до 7 работни дни.
Картината се отпечатва върху висококачествена 100% памучна канава със съвременна технология на еко-солвентен принтер. Специфичната структура на канавата придава medicine for gout allopurinol обемност на изображението, плътна и богата цветност.
Канавата се опъва ръчно около where can i get cialis without a prescription подрамка, като изображението покрива и страничния ръб на подрамката. Така може и да нямате нужда от допълнителна външна рамка.
Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще Ви върнем проект с визуализация на помещението.ще Ви върнем arjuna herb проект с визуализация на помещението.

# Монтаж на картина
# Разгледайте всички МОДЕЛИ и РАЗМЕРИ на картините

Информация

Материал

канава 370 гр/кв.м | 100% памук

Разстояние

размер на разстоянието между частите – 2 см

Подрамка

дебелина на профила 20 мм | материал алуминий

Отклонение

максимално допустимо отклонение от общия размер на картината ±0,5%

� Картината може да бъде изработена и в модел и размер, различен от предложените. Моля, направете запитване за уточняване на Вашето конкретно желание.
� Изпълняваме и индивидуални заявки на нашите клиенти, които са с параметри различни от diovan hct 160 25 mg tablet предлаганите в сайта. Моля, свържете се с нас, за да Ви предложим проект.
� Изпратете ни снимка на Вашия интериор, името, модела и варианта на избраната от Вас картина, и ние ще flonase where to buy Ви върнем проект с визуализация на помещението.

Изпратете ни и-мейл

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Робот ли сте ?Свържете се с нас087 8469042 - за контакти в делничен ден
087 8469044 - за контакти в празничен ден


SPACE for ART
МАГАЗИН ЗА КАРТИНИ
от каталог и по Ваша идея.
Красивите цветни декорации, които допълват излъчването на Вашия дом, офис, придават им повече свежест, настроение и индивидуалност!