орнамент SPACE for ART

Картините – как ги правим ?

SPACE for ART е магазин за картини,

които ще допълнят излъчването на Вашия дом или офис, като им придават повече свежест, настроение и индивидуалност. Ние Ви предлагаме над 300 картини, подредени в 25 тематични категории. Изображенията от всяка категория могат да бъдат изработени в посочените от нас размери, или по Ваш избор на размери и количество.

Какво трябва да знаете за картините?

Репродукциите и артистичните фотографии уверено присъстват навсякъде около нас в съвремието ни. С помощта на нашия магазин Вие ще преоткриете техните достойнства, усещайки неповторимия уют, стил и настроение, които те придават на света около Вас.

Как ги правим?

1. Предпечат на картините

Предпечатът на картините се извършва от екип дизайнери, с висока компютърна квалификация, с вродени и усъвършенствани творчески способности и много любов. Предпечатът е деликатна дейност, от която зависи качеството на крайния продукт. За предпечат на картините ние използваме най-висок клас дизайнерски компютри, професионални монитори, калибрирани цветово с печатащата машина за постигане на максимално качество на изображението.

Предпечат на картинa

2. Печат

За качеството на печата се грижат нашите квалифицирани печатари с над 10 годишен опит. Картините се отпечатват със съвременна технология на цветово хардуерно калибриран принтер Roland върху висококачествена 100% памучна канава. Специфичната структура на канавата придава обемност на изображението, плътна и богата цветност. Така Вие получавате атрактивен и впечатляващ продукт на разумна цена.

Отпечатване на канаваца

3. Монтаж

Картините, отпечатани на канава прецизно се изпъват на ръка върху алуминиева подрамка. Като художници, възпитани от художници, дълго време размишлявахме дали да рамкираме на класическата дървена рамка, или да се спрем на нова съвременна технология. От дългогодишен опит на поколения художници знаем, че дървената рамка е подвластна на атмосферни влияния, влага и топлина. Често пъти дървения материал не е с достатъчно добро качество. С времето се получават измятания. Затова взехме решението да използваме алуминиева рамка. Нейните качества са безспорни. Лека, здрава, вечна. И така готовата картина се окомплектова с необходимите документи и грижливо се опакова за транспорт.

Картина отпечатана на канава

Разгледайте нашия каталог с предложения за картини.

Сигурни сме, че там ще откриете желаните изображения, които ние ще отпечатаме върху канава, а после с тях ще обогатите дома и ежедневието си с повече визуален комфорт и свежест. Ще се убедите, че правоъгълните парчета цветна канава могат да бъдат истински впечатляващи – независимо дали на тях има пейзаж, музикална група, фентъзи мотив, любими филмови герои или просто идея за фокусиране на погледа.

Затова не се колебайте и изберете от нашите категории мотив, който ние ще отпечатаме за Вас. По Ваше желание можем да променим размера и така да получите един впечатляващ акцент, който да разказва за Вашата креативност!

*Можете допълнително да рамкирате картините, ако смятате че външните рамки ще придадат допълнителен акцент на Вашия интериор. Разгледайте решенията на някои наши клиенти в Галерията със завършени проекти.

_______________________________

logo_space4art-paintings

SPACE for ART
МАГАЗИН ЗА КАРТИНИ
от каталог и по Ваша идея
Красивите цветни декорации, които допълват излъчването на Вашия дом, офис, придават им повече свежест, настроение и индивидуалност!