Изпратете снимка

Изпратете снимка на картина и спечелете талон от 5 лева

Изпратете ни 1 или по-добре 2-3 снимки на картина, която сте закупили от магазина на SPACE for ART и вече сте поставили на избраното от Вас място. Споделете с нас нещо любопитно около историята на тази картина и ние ще го публикуваме в нашата Галерия заедно с най-добрата от изпратените снимки. Ако нямате достатъчно време или вдъхновение, за да опишете накратко емоциите си около тази картина, то ние с удоволствие ще го направим вместо Вас.

За всяка Ваша снимка, публикувана в галерията, получавате бонус – безплатен талон от 5 лева, който може да ползвате при следваща покупка от SPACE for ART. Снимките трябва да бъдат с хоризонтален кадър. Ние си запазваме правото да изберем най-подходящата визуализация, която ще публикуваме в галерията ни от завършени проекти.

  • Талонът важи за визуализация на една картина.
  • Талонът е за еднократно ползване.
  • Талонът може да се използва при следваща покупка от магазина.
  • Талонът е безсрочен.
  • Талонът съдържа уникален код.
  • Талонът се получава само по електронен път.

Благодарим искрено на всички наши клиенти и нови приятели, които ни изпратиха снимки и така заедно съпреживяваме удоволствието от съвместната ни работа. Заедно с това галерията, която подреждаме заедно, е перфектен начин да блеснем пред другите с възможностите си: ние като изпълнители на всичко около изработването на тези уникални картини, и Вие като преки „виновници” за красивата и впечатляваща промяна в интериора около Вас!

_______________________________

logo_space4art-paintings

SPACE for ART
МАГАЗИН ЗА КАРТИНИ
от каталог и по Ваша идея
Красивите цветни декорации, които допълват излъчването на Вашия дом, офис, придават им повече свежест, настроение и индивидуалност!